Explosiebestendig de Hulpmiddelenco. van Shijiazhuangzhiwei, Ltd

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shijiazhuang Zhiwei Explosion-Proof Tools Co., Ltd

Shijiazhuang Zhiwei Explosion-Proof Tools Co., Ltd

1 2
Shijiazhuang Zhiwei Explosion-Proof Tools Co., Ltd Shijiazhuang Zhiwei Explosion-Proof Tools Co., Ltd
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ZHIWEI
Jaarlijkse omzet : 2000000-4000000
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 80% - 90%

      Wordt Explosiebestendig de Hulpmiddelenco. van Shijiazhuangzhiwei, Ltd gevestigd in de Industriezone van Wangkou, Xinji-Stad, Hebei-Provincie. Het is een professionele fabrikant van explosiebestendige hulpmiddelen, anti-magnetic hulpmiddelen, explosiebestendige stoppende hulpmiddelen, hoogwaardige speciale hulpmiddelen en tuinhulpmiddelen. De reeksen hulpmiddelen, zoals explosiebestendige stoppende hulpmiddelen, worden gemaakt van legering de met hoge weerstand van het berylliumbrons of het koperlegering van het aluminiumbrons. De sterkte, de hardheid en de hardheid hebben het internationale geavanceerde niveau bereikt. De explosiebestendige prestaties voldoen aan de nationale GB10686-89-norm, met het pastarief van 100%.

 

      Ons bedrijf integreert samen onderzoek, ontwikkeling, ontwerp, vervaardiging en verkoop. Wij hebben krachtige technologische sterkte, uitstekend materiaal en geavanceerde techniek. Wij kunnen het ontwerp en de vervaardiging van diverse hulpmiddelen ondernemen om aan de verschillende behoeften van klanten te voldoen.

 

      De „Zhiwei-reeksen van het Merk“ explosiebestendige hulpmiddel hebben de provinciale schatting overgegaan en verkregen het explosiebestendige die certificaat door de Nationale Lichte Industrie wordt verstrekt is het Explosiebestendige de Supervisie en de Inspectiecentrum van de Hulpmiddelkwaliteit, ook geadviseerd door het Provinciale Lichte van de de Kwaliteitssupervisie en Inspectie van het de Industrie Explosiebestendige Hulpmiddel Centrum als kwaliteitsproduct. Het product kan vonk en brandbare explosie met wrijving en effect op het werkvoorwerpen effectief verhinderen, en de veiligheid van ondernemingsbezit en het persoonlijke leven verzekeren. Onze producten worden wijd gebruikt in aardolie, chemisch product, mijnbouw, anti-magnetic gebied, kolenmijn, gasproductie, olie en Aardgasleiding, machtsgeneratie, metallurgie, luchtvaart, opslag en vervoer, geneesmiddel, gas, plastieken, chemische vezel, leer, vuurwerk, voetzoekers en andere industrieën.

Contactgegevens
Shijiazhuang Zhiwei Explosion-Proof Tools Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Yang

Tel.: 13931111525

Fax: 86-0311-83455438

Direct Stuur uw aanvraag naar ons